Elad Itzkin Yoga Photography - Anemone Auora - img_2764 (Custom)

Om Studiet

Blå Anemone Yoga Studie er et samlingssted for yoga, meditation og spiritualitet. Et hjem for alle som har brug for at blive husket på deres sande indre væren og lys.  Blå Anemone Yoga Studie skaber rammen for et spirituelt-fællesskab på Lolland. Her kan du finde flere former for yoga hold som vil støtte dig på din helbredelses vej gennem livet.

Anemone Udtaler:

“Alt hænger sammen i krop og sind. I vesten har vi desværre en tendens til at adskille de to. Men i østens medicin, såsom Yoga, Traditionel Kinesisk Medicin og Ayurveda ser man på hvordan tanker og følelser påvirker kroppens helbred, samt hvordan kroppens helbred påvirker tankerne.
Det levede liv er kompleks, ukontrollerbart og foranderligt. Men i et samfund som det Danske er dette ikke en måde hvorpå forstår livet. Vi prøver at kontrollere og komme ting i kasser. Selv i den måde vi ser kroppen på, der glemmer vi hvordan det hele hænger sammen, krop, sind og ånd. Derfor er der brug for yoga og meditation. Særligt i en tid efter Corona, hvor mange haroplevet at de ikke har kontrol over noget som helst, og har manglet metoder til at håndtere deres følelser og tanker.
Tiden er til at se ind ad. Til at mærke hvem vi i sandheden er og i den forbindelse kan Yoga, Qi Gong og Meditation være hjælpsomme redskaber. “

I Blå Anemone Yoga har vi en bred gruppe af Yogalærere som kan hjælpe dig med forskellige problematikker. Fællesnævneren for alle lærerne er at vi arbejder gennem kroppen med at skabe ro på sind, nervesystem og tanker. Nogle hold vil være en smule aktive og andre vil være helt rolige. Som medlem kan du vælge præcis det hold, som er det rette for dig. Du vil opleve at blive taget kærligt imod af vores lærere og at blive både set og hørt.  Fortæl gerne din yogalærer hvad der interesserer dig ved yoga og om du har nogen problemer du ønsker hjælp til.

Ved spørgsmål kontakt: info@anemoneyoga.dk / mobil: 31346885