Elad Itzkin Yoga Photography - Anemone Auora - img_2764 (Custom)

Yoga Teamet

Anemone Auora – Studie Ejer

Yoga for mig er en måde både at helbrede min krop og forbinde mig med universets rytme. Jeg er uddannet ergoterapeut med speciale i smerter og har undervist yoga i mere end 10 år. Min ambition med Blå Anemone Yoga Studie, er at skabe en oase, på Lolland, hvor vi alle kan mødes og dele smukke oplevelser sammen.

Yoga har forandret mit liv fra at leve i utryghed, manglende tillid og kroniske smerter. Til at leve et liv hvor jeg mærker kærlighed og omsorg omkring mig, tillid til universet og lever uden kroniske smerter. 

Jeg ønsker du kommer til at opleve yogaens helbredende effekt på krop og sjæl ved at være medlem hos os. 

Jeg underviser i Dao Yin Yoga og Qi Gong. Der ud over arbejder jeg som healer, smerte terapeut og afholder mine egne Dao Yin Yoga uddannelser og kurser i Daoisme, Traditionel Kinesisk Medicin og Anatomi.

Læs mere om Anemone her: www.anemoneyoga.dk

 

Jette Parbo

Jeg underviser i Hatha Yoga, Fascia Yoga & flow yoga. Min mission: er at skabe RO -NÆRVÆR- TRYGHED så du kan finde dit frirum til at være i nuet og komme fra hovedet og ned i kroppen og mærke efter.

Yoga er for mig et redskab til at finde ro og balance krop og sind. At give mig selv et frirum, hvor der er mulighed for at mærke indad og yde egenomsorg. Yoga er for mig også en måde at genoprette et flow i kroppen.

Jeg har 44 års erfaring indenfor sundhedsvæsenet og de sidste 25 år på intensiv afdeling med en nærvær og tæt kontakt til/med det enkelte menneske i krise.

Det er 21 år siden at jeg lå på yogamåtten yoga for første gang. Min første yoga lærer Yugengra fra Yoga Ashrama huset i Maglebrænde der lærte mig alle de klassiske Asanas. Derefter  har jeg været på en fantastisk yoga rejse.

Mærket på min egen krop og sind hvad yoga også kan. Da jeg for 2 år gik ned med stress, var yogaen mit redskab til at komme fra hovedet og ned i kroppen og mærke den indre ro.

Uddannelser & Kurser

Jeg er uddannet  intuitiv Hatha yoga lærer fra MY YOGA v/ Kira Løve  og er RYS 200 registreret yogalærer af det amerikanske yogaforbund YOGA ALLIANCE.

Jeg er uddannet MEDIYOGA lærer v/ MEDIYOGA DANMARK. Medicinsk Terapeutisk udd. Implementere i de svenske sygehuse som en del af rehabiliterings pakken ved udskrivelse.

Restorativ yoga  v/ Sussie Jensen.

Yoga Nidra  v/ Sussie Jensen 

Kontoryoga  v/ Britt Ziwes

Mening & sundhed  Intelligent træning på din arbejdsplads  v/ Bente Klarlund.

“Sund Bund” bækkenbundstræning  v/ Gotved skolen.

Stærk smidig & symmetrisk bindevæv  v/ Gotved skolen.

Smertefri yoga anatomi/ funktionel anatom – myofascia & smertevidenskab  v/ Anemone.

Desuden har jeg en del massage uddannelser : Thaiyoga massage, Ayurvedisk Abhyanga massage, Bambus massage, Thai fod massage, Aroma Terapi m.Do`Terra olier, Japansk Lifting. Alle disse massageformer taler til det parasympatiske nervesystem ( RO & HVILE).

Brit Davodi

Yoga for mig er nærvær med åndedrættet og kroppen. Det handler om at tage tid til mig selv, mærke efter hvordan jeg har det i krop og sind lige nu. At møde mig selv med kærlig venlighed og får kontakt til mit parasympatiske nervesystem og der igennem finde styrken til at stå ved mig selv.

Jeg er uddannet ergoterapeut og har derigennem fokus på meningsfulde aktiviteter for mennesker med div. udfordringer fysisk og psykisk. Jeg brænder for at dem, jeg møder, får viden, vilje og energi til at vælge det, der er rigtigt for dem. At den enkelte står ved sig selv.

Ud over den viden jeg har om kroppen gennem min uddannelse og arbejde som ergoterapeut, har jeg egen erfaring med diverse træning former inden for yoga, pilates, manuvision, biomekanisk bevægelse mv. Jeg har en Dao Yin Yogalære uddannelse fra Anemone, der ind til videre er på 150 timers. Yderligere har jeg en 2 årig uddannelse som Mindfulness og Meditation instruktør fra Heinrich Johannesen, der bl.a indeholder natur, stilhed samt diverse meditationens former. Og ikke mindst min egen daglige praksis gennem de sidste 4-5 år.

At jeg har fået Yoga og Mindfulness ind i min hverdag, har betydet at jeg har fået bedre kontakt til mig selv og mine egne følelser. Jeg har lært at møde mig selv med selvomsorg og give slip på forestillingen om at jeg hele tiden skulle være noget andet, bedre eller skulle præstere bedre. Af at have givet slip på den evige jagt på succes, velstand og lykke, har jeg lært at det at møde mig selv med venlighed og accept, har givet mig en helt anden rodfæstet tilgang til at være i livet på og møde både glæder og sorger.

 

Maria 

For mig er yoga en livsstil der bidrager til øget bevidsthed. For mig er det en tilbagevendende praksis, som skaber fordybelse og forløsning både kropsligt, mentalt og åndeligt.

At praktisere yoga regelmæssigt hjælper mig til at vende tilbage til mig selv, huske på hvem jeg er og holde fast i netop det lys, når verden uden om mig er udfordrende. Det giver mig dyb ro og livsglæde.

Jeg har praktiseret yoga i en del år. Men det var først efter jeg blev mor, at yoga sådan rigtig fik rodfæste i mig. En efterfødsels reaktion udfordrede min krop og mit sind som aldrig før, og det var særligt gennem yoga at jeg fandt ro og fodfæste igen. Yin yoga og mindfulness blev min nye vej i livet, og mundede ud i yinmind uddannelsen i 2018, hvor jeg efterfølgende har undervist lige siden. Senest har jeg videreuddannet mig indenfor efterfødsels yoga samt taget kursus i hormoner gennem NCNM.

Yoga har givet mig ro både kropsligt og mentalt. Det har styrket mit nærvær, og er på den måde mere tilstede inden i mig og uden for mig. Nærværet har styrket mine relationer. De er blevet tættere og mere kærlighedsbetonet. Jeg arbejder stadig med en gammel indestængt vrede fra fortiden, men gennem yoga får jeg gradvist givet mere og mere slip.

Annika 

Yoga for me is a way of life, not only practicing yoga asanas. For me, it is about living an authentic, healthy and meaningful life. To get to know myself, truly. 

I will be teaching my classes in English, as my Danish is not quite good enough yet (but feel free to talk in Danish to me ). I was born in Germany and have lived in England for over 8 years. Three years ago I moved to Møn and I do love living close to the sea and enjoy connecting with the amazing nature here in Sydsjaelland. I am a 500hr Yoga Alliance certified Hatha Yoga & Meditation teacher, Ayurveda diet & lifestyle consultant, Ayurveda massage therapist and healer and am currently training in Dao Yin Yoga with Anemone. I also love to offer vegetarian and vegan cooking for retreats and events. 

I teach soft Hatha yoga classes which include some yin yoga elements, connection with the breath and deep relaxation. I love to bring in my knowledge of Ayurveda and attune our yoga practice to the season and energies currently present. I guide you to deeply tune in with yourself and connect with your intuition and body’s wisdom. My soft yoga and meditation classes combine deep slow yoga practice with meditation. There is no need to be able to sit cross-legged or completely still for hours, these sessions are for complete beginners and more experienced meditators alike. Meditation is one of my favorite practices, so I love to share simple techniques and tips for you to be comfortable, calm down the mind and find a practice that works for you.

 

Helle Gluud

Yoga og pilates er den perfekte kombination for mig, jeg er nærmest blevet afhængig af begge dele.

Jeg har arbejdet mange år i den finansielle branche, og i perioder har jeg været ramt af stress, hvilket gjorde jeg søgte yoga. Yoga har givet mig mere selvindsigt og bevidsthed om hvordan krop og psyke er tæt forbundet. Yoga hjælper mig med at skrue ned for tankerne og gir mig et mentalt frirum.

Pilates styrker mit fundament og vedligeholder min muskelmasse, ligesom det også træner krop og sind, det kræver nemlig fuld fokus at udføre øvelserne korrekt, jeg udfordres til at være i nuet under træningen så jeg kan føle og mærke min krop.

Uanset om det et yoga eller pilates bliver jeg indimellem mødt af begrænsninger, som jeg ofte kan drage paralleller til i min hverdag, og dermed tage ved lære af det. Jeg har trænet pilates i knap 20 år, taget div kurser herudover har jeg gennemgået yin yoga uddannelsen hos Anemone Yoga.